او، معرفي فرهنگ غذاي ايراني را يکي ديگر از اهداف برگزاري اين جشنواره اعلام کرد و گفت: اين جشنوارهها از جذابترين و معروفترين مکانها براي جذب گردشگر محسوب شده و غذا به عنوان يکي از مولفههاي مهم غذايي در صنعت گردشگري مطرح است.
دبير ششمين جشنواره ملي آش ايراني در زنجان با يادآوري اين مهم که غذاهاي اصيل ايراني رو به فراموشي است، يادآور شد: بايد اين ارزش و توانمندي، احيا و به ليست غذاهاي امروز رستورانها و هتلها اضافه شود.
در بخشي ديگر از اين مراسم «يحيي رحمتي»، مديرکل حفظ و احياي صنايعدستي و هنرهايسنتي با اشاره به اينکه آش يکي از اصليترين غذاهاي مردم کشورمان است و بايد در منوي غذاي رستورانها و هتلهاي ايراني قرار گيرد، گفت: در حال حاضر تنوع زيادي در منوي غذاهاي ايراني وجود ندارد و اين در حالي است که ميتوان بسياري از غذاهاي اصيل ايراني را در آن جاي داد.
او به رواج فستفود طي چند سال اخير اشاره کرد و افزود: مردم بايد متوجه باشند که هيچ يک از اين غذاها نميتواند جايگزين مناسبي براي غذايي همچون آش شود و از نظر ارزش غذايي با آن رقابت کند.
مديرکل حفظ و احياي صنايعدستي و هنرهايسنتي با بيان اينکه امروز زنجان را با جشنواره ملي آش ميشناسند، اضافه کرد: بايد از اين ظرفيت بزرگ براي معرفي غذاهاي سنتي ايراني و جذب گردشگران به استان حداکثر بهره را برد.
/117
انتهای پیام/